WCM konferenca 2016

6. konferenca “World Class Manufacturing – Proizvodnja svetovnega razreda” na temo Industrija 4.0 – s sodobnimi tehnološkimi rešitvami in inovativnimi procesi do več proizvodnje svetovnega razreda

Izbira razpoložljivih tehničnih in organizacijskih rešitev je danes zelo raznovrstna. Inovativnih konceptov in rešitev se poslužuje vse več podjetij iz različnih panog, ki vse bolj stavijo na horizontalno in vertikalno integracijo industrije 4.0 v proizvodnih, montažnih in logističnih procesih. Kako se podjetja tega lotevajo in kakšno imajo podporo pri izvajanju teh projektov – to so bile teme WCM konference 2016, ki je potekala 17. in 18. marca 2016 v Ljubljani in na lokacijah proizvodnih podjetij.

Z nami so bili mednarodno priznani predavatelji proizvodnih podjetij kot so Bosch, Hella, International TPM Institute, odelo, GKN Driveline, Gorenje in drugi. Dobre proizvodne prakse pa smo si ogledali v podjetjih Akrapovič in Gorenje.

PREDAVATELJI:

  • Dr. Widmer Thorsten, Vice Presindent Manufacturing Coordination, Robert Bosch GmbH (Germany)
  • Dr. Till Potente, Manager Operational Excellence Lighting, Hella, Lippstadt (Germany)
  • Eric Hoffmann, VP Europe, Senior Consultant, International TPM Institute (USA)
  • Dr. Peter Kukovica, Member of the Management Board in charge of supply chain management/ logistics, quality, organization, and IT, Gorenje, d.d. (Slovenia)
  • Gorazd Pisanec, Quality Engineer-CRM, GKN Driveline, d.o.o. (Slovenia)
  • Prof. Dr. Klaus-Jürgen Schmidt, CSO Institut für Produktions- und Logistiksysteme, Board Member of AKJ Automotive and GfPM e.V. (Germany)

Galerija

2019-02-04T08:25:28+00:00